Wereldkampioen Remco Evenepoel kiest voor andere aanpak voor Luik-Bastenaken-Luik en Giro

Wereldkampioen Remco Evenepoel kiest voor andere aanpak voor Luik-Bastenaken-Luik en Giro
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Remco Evenepoel trok na de Ronde van Catalonië weer naar Tenerife om zich voor te bereiden op Luik-Bastenaken-Luik en de Giro. En toch doet Evenepoel iets anders.

Remco Evenepoel kiest zijn doelen dit jaar heel specifiek. Na een inloopwedstrijd in de Ronde van San Juan won hij de UAE Tour. In de Ronde van Catalonië streed Evenepoel een zware strijd uit met Primož Roglič. 

Voor de Ronde van Catalonië deelde Evenepoel duchtig zijn trainingsritten op Strava. Sommige analisten vonden dat Evenepoel toen te veel prijs gaf, want Evenepoel verpulverde toen enkele besttijden. 

Geen gegevens meer op Strava

De eerste dagen sinds Evenepoel weer op Tenerife is op stage deelde Evenepoel nog zijn trainingsritten, maar de laatste week is het opvallend stil op zijn Strava. Wil hij nu dan toch niet te vee prijsgeven voor Luik-Bastenaken-Luik en de Giro? Het lijkt erop. Op zijn Instagram deelde Evenepoel wel onlangs een video. 

Enkele ploegmaats van Evenepoel, onder meer Van Wilder, Serry, Vervaeke en Masnada, die ook mee zijn op hoogtestage, delen wel nog hun gegevens. Ze lijken nog altijd goed te vlammen, maar het is toch opvallend dat Evenepoel plots zijn gegevens niet meer deelt.

 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties