De gevolgen van een klimrecord van Remco Evenepoel afpakken: "Mijn facebook en Instagram zijn ontploft"

De gevolgen van een klimrecord van Remco Evenepoel afpakken: "Mijn facebook en Instagram zijn ontploft"
Foto: © photonews

Milan Donie heeft onlangs het klimrecord van Remco Evenepoel op de Ballon d'Alsace verbeterd. Het heeft voor extra aandacht voor de jonge Belg gezorgd en ook voor aanbiedingen.

Tijdens de jaarlijkse klimtest van de Belgische wielerbond was Milan Donie op de beklimming van de Ballon d'Alsace maar liefst 23 seconden sneller dan Remco Evenepoel in 2018. "Ik vergelijk mezelf nog niet met de wereldkampioen", blijft Donie bij Het Nieuwsblad met de voeten op de grond. 

"Het niveau is, zoals assistent-bondscoach Serge Pauwels al aanhaalde, gestegen", ging Donie verder. "De waarden van Evenepoel volstonden destijds nog om van de concurrentie weg te rijden. Onze sport evolueert snel. Ik deed ook gewoon beter tijdens een test. Pas in koers weet je echt waar je staat."

Donie probeert er kalm onder te blijven, maar hij zag wel de gevolgen nadat zijn nieuw record de ronde deed. "Mijn Facebook en Instagram zijn ontploft", aldus Donie. "Ook heb ik een paar aanbiedingen gekregen, maar ik heb de knoop nog niet doorgehakt. Voorlopig heb ik ook nog niets van mijn team AG2R Citroën gehoord en ik wil ook geen overhaaste beslissing nemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties