Pogačar feliciteert ploegmaat met knappe zege, maar krijgt zelf te maken maken met tegenslag: "WTF"

Pogačar feliciteert ploegmaat met knappe zege, maar krijgt zelf te maken maken met tegenslag: "WTF"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het lijkt de goede kant uit te gaan met Tadej Pogačar voor de Tour. De Sloveen kon de afgelopen twee dagen goed trainen, maar kreeg wel af te rekenen met regen.

Na zijn polsbreuk in Luik-Bastenaken-Luik startte een race tegen de klok voor Tadej Pogačar om klaar te raken voor de Tour. Maar zo'n drie weken voor de start in Bilbao lijken alle voortekenen goed. 

Pogačar kon dan wel een maand bijna niet buiten trainen, hij bleef zijn conditie onderhouden op de rollen. Sinds enkele dagen mag de Sloveen ook weer buiten trainen. 

De Sloveen uploadde dinsdag zijn eerste activiteit op Strava sinds zijn overwinning in de Waalse Pijl. En ook woensdag trapte Pogačar stevig door. Telkens legde hij ritten af met meer dan 4000 hoogtemeters. 

Veel regen 

Pogačar feliciteerde ook nog zijn ploegmaat Mikkel Bjerg, die de tijdrit won in de Dauphiné voor de grote concurrent van Pogačar in de Tour, Jonas Vingegaard. 

De hoogtestage van Pogačar loopt wel niet helemaal perfect, want de Sloveen kreeg te maken met heel wat regen. "Zoveel regen WTF Spanje", schreef Pogačar onverbloemd. De komende dagen krijgt hij wel zonnig weer tot 30 graden. 

 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties