Bizar verhaal bij ploegleider Lotto Dstny: geen Tour maar wel naar autoriteiten en advocaat na geruchten op social media

Bizar verhaal bij ploegleider Lotto Dstny: geen Tour maar wel naar autoriteiten en advocaat na geruchten op social media
Foto: © photonews

Een bizar verhaal dat vlak voor de Tour voor commotie zorgt, dat wil je net niet. Bij Lotto Dstny is ploegleider Allan Davis erin verwikkeld geraakt.

Er circuleren geruchten op sociale media over een verhaal uit de privésfeer van Davis. Het zou gaan om een afspraak met romantisch karakter, terwijl de 42-jarige Australiër sinds kerstavond van vorig jaar ook verloofd is. De man kan alleszins niet lachen met de betreffende geruchten.

Eén van de personen die deze geruchten lanceerde op Twitter, deelde een door Davis gestuurd persoonlijk bericht, waarin hij en zijn verloofde vraagt een aantal tweets te verwijderen. Davis laat die persoon ook weten dat de autoriteiten ingelicht zijn. 

KLACHT NEERGELEGD

Ten slotte meldt Davis ook dat zijn advocaat en familie klacht hebben neergelegd bij de politie. Volgens Het Nieuwsblad zou de ploegleider niet mee reizen naar de Tour de France. Lotto Dstny benadrukt ook nog eens dat het een privézaak is en niets met de ploeg te maken heeft. Het zou gaan om een zaak van grensoverschrijdend gedrag. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties