'Renner uit Tourploeg van Soudal Quick-Step heeft aanbieding op zak van ander WorldTour-team'

'Renner uit Tourploeg van Soudal Quick-Step heeft aanbieding op zak van ander WorldTour-team'
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Opnieuw lijkt een renner uit de Tourploeg van Soudal Quick-Step op weg naar de uitgang. Nu gaat het om de Fransman Rémi Cavagna (27).

Rémi Cavagna rijdt al zijn hele profcarrière bij de ploeg van Patrick Lefevere. De Franse hardrijder debuteerde er in 2017 als prof en reed in 2016 ook al voor de toenmalige opleidingsploeg van Lefevere, Klein Constantia. 

Cavagna is nu einde contract en dat zou volgens Het Nieuwsblad niet meer worden verlengd. De Fransman zou een aanbieding op zak hebben van Team Movistar en een overgang lijkt in de maak. Cavagna werd onlangs nog Frans kampioen tijdrijden.

Niet de enige vertrekker 

Cavagna is niet de enige bij Soudal Quick-Step die op vertrekken staat. Ook de Italianen Andrea Bagioli en Davide Ballerini en de Nederlander Fabio Jakobsen vertrekken al zeker. Ook de toekomst van Tim Declercq bij de ploeg is onzeker.

Ilan Van Wilder en Mattia Cattaneo staan dan weer wel dicht bij een contractverlenging. Lefevere blijft zo verder bouwen aan de klimploeg rond Evenepoel en de renners die niet meer presteren worden van de hand gedaan. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties