Het wordt een groot feest: Greg Van Avermaet kondigt zijn allerlaatste wedstrijd aan

Het wordt een groot feest: Greg Van Avermaet kondigt zijn allerlaatste wedstrijd aan
Foto: © photonews

Greg van Avermaet kondigde een tijd geleden al zijn afscheid aan. Hij heeft nu ook bekend gemaakt dat hij in zijn thuisstad Dendermonde afscheid zal nemen van zijn fans.

Op 15 oktober staat de afscheidswedstrijd 'Goodbye Greg' op het programma. In zijn thuisstad Dendermonde zal Van Avermaet dan afscheid nemen van iedereen in de wielerwereld die hem nauw aan het hart ligt. 

"Jullie hebben mij tijdens mijn carrière door dik en dun gesteund en daarom wil ik graag iets terugdoen voor alle supporters", klinkt het. "Op zondag 15 oktober hang ik officieel mijn fiets aan de haak in mijn thuisstad Dendermonde."

"We maken er een mooie familiedag van, met een fietstocht samen met ploegmaten van vroeger nu, een minivoetbaltornooi, foodtrucks en we sluiten af met een spetterend en gratis optreden op de Grote Markt. De Ketnetband kan ik al aankondigen en binnenkort volgen ook andere topartiesten."

Van Avermaet rijdt ook nog wel wat wedstrijden met inzet. De Tour du Limousin op 15 augustus is zijn eerste. Dan volgt de BEMER Cyclassics op 20 augustus, dan volgt de Renewi Tour (23-27/08). De Bretagne Classic (3/09) en de GP’s van Montreal (8/09) en Quebec (10/09) staan ook nog op zijn programma. Van Avermaet wil er ook nog graag bij zijn op het EK op de weg (24/09). 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties