Remco Evenepoel én Patrick Lefevere reageren gevat op nieuw INEOS-gerucht van Alberto Contador

Remco Evenepoel én Patrick Lefevere reageren gevat op nieuw INEOS-gerucht van Alberto Contador
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Een week nadat zijn vader het vuur weer aan de lont stak over een mogelijk vertrek, deed nu Alberto Contador dat. Maar Evenepoel en Lefevere willen er niet te veel op ingaan.

Alberto Contador verklaarde vrijdag na het WK tijdrijden bij Eurosport dat Remco Evenepoel volgend jaar voor INEOS Grenadiers zal rijden. "Het is een publiek geheim dat Evenepoel in 2024 voor hen rijdt."

Remco Evenepoel kreeg er op de persconferentie een vraag over, maar antwoordde duidelijk. "Volgende vraag." Toen hem gevraagd werd of die speculaties vervelend zijn, antwoordde Evenepoel wel. 

"Ik hoop dat ik tijdens de Vuelta niet elke dag dezelfde ‘shit’ zal moeten horen, anders worden het drie lange weken. Sorry voor mijn taalgebruik", citeert HLN Evenepoel. Hij wil liever antwoorden met de pedalen. 

De kous is af voor Lefevere

Ook Patrick Lefevere reageerde bij HLN op het nieuwe gerucht. "Als men denkt dat ik daar nog uitspraken over zal doen, moet men vroeger opstaan."

Lefevere verwijst naar de uitspraken van Remco voor San Sebastian (small bullshit, nvdr.) en die van vader Evenepoel daags voor de WK-wegrit. En daar reageerde Lefevere wel op. "Voor mij is de kous dan af en ik geniet nu van deze mooie wereldtitel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties