Dstny zet volgende stap en wordt sponsor van de jeugdploeg van Arnaud De Lie

Dstny zet volgende stap en wordt sponsor van de jeugdploeg van Arnaud De Lie
Foto: © photonews

Dstny wordt vanaf 2024 cosponsor van de jeugdploeg waar Arnaud De Lie ook actief was. Zo zal die jeugdploeg Crabbé-Dstny heten.

Met extra engagement wil Dstny verder inzetten op de ontwikkeling van jonge wielertalenten. De voorbije jaren heette de jeugdploeg van Arnaud De Lie Dakwerken Crabbé-CC Chevigny, maar Dstny wordt de nieuwe cosponsor. Daarom zal die ploeg van 2024 Crabbé-Dstny heten. Het shirt zal wat extra Dstny-blauw krijgen. 

"Zo kunnen we onze doelstellingen nastreven en het talent van morgen zo goed mogelijk blijven opleiden", aldus Jo Van Gossum, medezaakvoerder van Dakwerken Crabbé-CC Chevigny, in een persbericht. Afgelopen seizoen behaalde het team meer dan 80 zeges en 250 podia.

Ook zullen komende winter 4 renners van de U19 naar de opleidingsploeg van Lotto Dstny gaan. Dat zijn Victor Vaneeckhoutte, Kamiel Eeman, Milan Donie en Jarno Widar. 

"We zijn zeer blij onze samenwerking met deze getalenteerde jeugdploeg te kunnen uitbreiden", reageerde Daan De Wever, CEO van Dstny. "Deze stap benadrukt onze toewijding aan het ondersteunen en ontwikkelen van opkomend wielertalent."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties