Jumbo-Visma reageert nu uitzonderlijk wel op geruchten over fusie met Soudal Quick-Step

Jumbo-Visma reageert nu uitzonderlijk wel op geruchten over fusie met Soudal Quick-Step
Foto: © photonews

Jumbo-Visma zelf komt ook plots in vizier door de mogelijke geruchten over een fusie met Soudal Quick-Step. Bij de Nederlandse ploeg zien ze echter nog veel werk voor het zover komt.

De geruchten over een mogelijke fusie tussen Soudal Quick-Step en Jumbo-Visma werden door Patrick Lefevere niet meteen ontkent en dat voedde meteen de speculaties dat er toch iets aan de hand zou kunnen zijn. 

Jumbo-Visma moet immers op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor, want de Nederlandse supermarktketen Jumbo trekt zich ten laatste eind 2024 terug als hoofdsponsor. Achter de schermen zijn Richard Plugge en co dan ook al bezig met de zoektocht naar een nieuwe sponsor. 

Nog heel veel werk

"We hebben niet de gewoonte om op geruchten te reageren", reageerde een medewerker van Jumbo-Visma bij GCN. "Er zijn er intussen al wat geweest… Jumbo-Visma met Neom, Ineos met Evenepoel en nu dit weer. Er liggen veel opties op tafel en de tijd zal het uitwijzen."

Bij HLN reageerde ook iemand van de ploeg. "Er moet eerst nog veel water door de Maas vloeien. We zijn met verschillende schaakstukken bezig." Wordt vervolgd dus. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties