Hele bijzondere gebeurtenis voor Jasper Stuyven en zijn vrouw: "Denk niet dat ik op zal kunnen tegen Merlier of Nys"

Hele bijzondere gebeurtenis voor Jasper Stuyven en zijn vrouw: "Denk niet dat ik op zal kunnen tegen Merlier of Nys"

Samen gaan ze door het leven en er wacht Jasper Stuyven en zijn vrouw opnieuw een bijzondere gebeurtenis. Ze gaan allebei meedoen aan het BK en EK gravelbike, dat dit weekend doorgaat in Oud-Heverlee.

Sporza sprak met hen beiden en peilde naar de ambitie bij de profrenner. "Denk niet dat ik op zal kunnen tegen renners als Tim Merlier of Thibau Nys", klinkt het vooraf. Aan concurrentie en bekende namen uit het wegpoloton alvast geen gebrek op de gravelfiets.

STUYVEN VS MERLIER, NYS & CO

"Tim Merlier, Gianni Vermeersch, zelfs Florian Vermeersch, Thibau Nys, ... die jongens hebben én de ervaring en de motor van op de weg én de techniek van de cross. Ik heb geen uitgesproken ambities omdat ik niet weet wat te verwachten", is Stuyven realistisch, al gaat de Leuvenaar er in eigen streek zeker wel het beste van maken.

Ook reacranten mogen aan de start verschijnen en daar zal dus ook Elke Bleyaert, de echtgenote van Jasper Stuyven, bij zijn. Aangezien er ook titels per leeftijdscategorie uitgedeeld worden, heeft ook zij misschien een sportieve doelstelling waar werk van gemaakt kan worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties