Yves Lampaert spreekt enige wens uit over mogelijke fusie met Jumbo-Visma

Yves Lampaert spreekt enige wens uit over mogelijke fusie met Jumbo-Visma
Foto: © photonews

De mogelijke fusie tussen Soudal Quick-Step en Jumbo-Visma leeft ook bij de renners. Yves Lampaert hoopt dat zijn contract wordt gerespecteerd.

Al sinds zondagavond beheerst het gerucht over een mogelijke fusie tussen Jumbo-Visma en Soudal Quick-Step het wielernieuws. Yves Lampaert maakt zich echter nog niet al teveel zorgen, want net als vele anderen weet hij niet hoe het hele verhaal zal aflopen. 

"We denken niet al te veel na bij al dat nieuws, we koersen verder" , zei Lampaert voor het Circuit Franco-Belge bij VTM Nieuws. "De instelling van een profsporter, zeker?" 

De renners en het personeel van Soudal Quick-Step kregen maandagavond een mail van Patrick Lefevere, maar dat was het ook. "Extra uitleg aan heb ik niet gevraagd, hij weet zelf wellicht nog niet waar hij uitkomt met de gesprekken."

Lampaert heeft nog een contract van twee jaar bij Soudal Quick-Step. "Ik hoop dat dat gerespecteerd wordt. We hebben professionele bazen, ik ben er zeker van dat ze voor iedereen een goede uitkomst zullen proberen vinden, ongeacht de uitkomst."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties