Redt Patrick Lefevere Quick-Step? Renners en personeel krijgen sprankeltje hoop

Redt Patrick Lefevere Quick-Step? Renners en personeel krijgen sprankeltje hoop
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Patrick Lefevere zou aan een alternatieve ploeg werken om de renners en het personeel d niet kan overstappen naar de fusieploeg. Bij Soudal Quick-Step zijn ze voorzichtig positief.

Het nieuws over de mogelijke fusie met Jumbo-Visma zorgt al meer dan 10 dagen voor ongerustheid bij Soudal Quick-Step. De renners en het personeel weten niet of ze volgend jaar nog een plekje bij een ploeg hebben. 

Woensdag kwam dan het nieuws dat Patrick Lefevere zou werken aan een doorstart van Quick-Step, met de renners en het personeel die uit de boot zouden vallen door de fusie. Het zorgt alvast voor een sprankeltje hoop bij de renners. 

Lichtpuntje

Een van hen is Pieter Serry, die al twaalf jaar bij de ploeg van Patrick Lefevere rijdt. "Moest dat scenario waar zijn, dan mag iedereen Patrick (Lefevere, nvdr.) opnieuw wreed dankbaar zijn", zegt hij bij Het Nieuwsblad. 

De ploeg zou zo kunnen blijven bestaan en niemand zou uit de boot vallen. Al blijft Serry wel voorzichtig. "Maar zolang er geen officiële bevestiging is vanwege Patrick, blijft het ook niet meer dan een lichtpuntje", zei hij nog.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties