Jasper Philipsen sluit opvallende weddenschap af met zijn vriendin Melanie

Jasper Philipsen sluit opvallende weddenschap af met zijn vriendin Melanie
Foto: © photonews

Jasper Philipsen sloot 2023 af met als internationaal zegekoning met 19 zeges. Hij sloot dan ook een weddenschap af met zijn vriendin Melanie.

Jasper Philipsen daagde zijn vriendin Melanie Peetermans uit om een halve marathon te lopen. Zijn vriendin is al sinds mei aan het trainen, terwijl Philipsen zelf er niet voor gaat trainen. Een datum is er wel nog niet geprikt. 

"We moeten zo snel mogelijk aan een halve marathon meedoen, want hoe langer ik wacht, hoe meer vorm ik verlies en hoe meer kans zij maakt", zei Philipsen deze week bij De Tafel van Gert. Philipsen traint dan ook al een tijdje niet meer. 

Een halve marathon lopen, 21 kilometer, lijkt wel veel voor een profwielrenner. Is dat wel goed voor hen? "Het wordt vaker en vaker gedaan in het peloton, voor wat afwisseling", zei Philipsen nog. Onder meer Wout van Aert loopt ook regelmatig. 

Singapore Criterium

Komend weekend trekt Philipsen ook naar Singapore voor het Singapore Criterium, dat georganiseerd wordt door Tourorganisatie ASO. Onder meer Sepp Kuss, Chris Froome, Mark Cavendish, Peter Sagan en Tadej Pogacar staan aan de start. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties