Soudal Quick-Step ervaart dan toch nog gevolgen van fusiegesprekken: "Heel jammer"

Soudal Quick-Step ervaart dan toch nog gevolgen van fusiegesprekken: "Heel jammer"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De fusie tussen Jumbo-Visma en Soudal Quick-Step kwam er uiteindelijk niet. Maar die eiste wel slachtoffers bij de ploeg.

De geruchten over een fusie tussen Jumbo-Visma en Soudal Quick-Step beheersten meer dan twee weken het wielernieuws. Die fusie kwam er uiteindelijk niet en de twee ploegen gaan toch weer apart verder de komende jaren. 

Toch lijken de brokken nog niet helemaal gelijmd bij de ploeg van Patrick Lefevere. Dat zei Pieter Serry bij het Gala van de Flandrien bij Sporza. Volgens Serry, die straks begint aan zijn 12de jaar bij de ploeg, moet er nog eens stevig gesproken worden. 

"Iedereen moet op die teamdagen nog eens zijn mening en gedacht zeggen", zei Serry. Dat moet ervoor zorgen dat het ploeg gevoel terugkeert bij The Wolfpack en ze weer allemaal aan hetzelfde zeel trekken in 2024. 

Twee vertrekkers

Maar de onzekere periode door de fusie heeft ook uiteindelijk ook twee slachtoffers geëist bij Soudal Quick-Step. Een verzorger en een mecanicien kozen eieren voor hun geld en besloten om te vertrekken bij de ploeg. "Heel jammer dat die mensen vertrokken zijn. Na al die jaren voelden ze als familie aan", zei Serry.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties