Victor Campenaerts maakt bijzondere vergelijking: "Zoals Yves Lampaert"

Victor Campenaerts maakt bijzondere vergelijking: "Zoals Yves Lampaert"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Lotto Dstny kijkt ook voor 2024 uit wat Arnaud De Lie kan laten zien. Hij begint aan zijn derde seizoen als wielerprof.

Lotto Dstny heeft Arnaud De Lie nog altijd en boord en wil met hem uitpakken in 2024. Dat weet ook Victor Campenaerts heel erg goed.

“Hij heeft het recht om super ambitieus te zijn”, klinkt het in Het Nieuwsblad. “Arnaud was opnieuw indrukwekkend en heeft nog maar eens getoond dat hij alles kan winnen, van Milaan-Sanremo tot de Ronde van Vlaanderen.”

De ploeg van Lotto Dstny werkt enorm goed rond De Lie, al biedt de positie van de Waalse renner ook de nodige mogelijkheden voor andere renners binnen het team. “Wij moeten maar op iemands wiel springen en niet meedraaien. Als ze ons terughalen, maakt Arnaud het wel af.”

Campenaerts maakte ook een bijzondere vergelijking. “Zo won Yves Lampaert ooit ook in Dwars door Vlaanderen. Hij was piepedood, maar doordat hij wegreed en de rest Niki Terpstra niet wou terugbrengen, kon hij het afmaken. Zoiets kan zich ook met Arnaud als kopman voordoen. Quick-Step domineerde jarenlang op die manier.”

Al zal dat vooral in de kleinere koersen het geval zijn en niet meteen in de World Tour, maar ook daar wil Lotto Dstny volgend jaar een stap vooruit te zetten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties