🎥 Oliver Naesen zal bijzonder tevreden zijn met verandering, drie Belgen maken de overstap

🎥 Oliver Naesen zal bijzonder tevreden zijn met verandering, drie Belgen maken de overstap
Foto: © photonews

AG2R-Citroën gaat vanaf 2024 verder als Decathlon AG2R La Mondiale. Er werden ook heel wat nieuwe renners aangekondigd.

Dat Citroën zou vertrekken als sponsor en Decathlon aan boord zou komen was al een tijdje een publiek geheim. Maar het was wachten op de officiële aankondiging van de vele veranderingen bij het Franse team. 

Want niet alleen de naam wordt veranderd, ook het materiaal wordt voornamelijk door Decathlon geleverd. De fietsen van BMC worden ingeruild voor Van Rysel, een merk van Decathlon. De helmen en brillen zijn ook van Van Rysel.

Zes nieuwe renners

Decathlon AG2R La Mondiale kondigde ook een pakket nieuwe renners aan. Met Dries De Bondt (Alpecin-Deceuninck), Gianluca Pollefliet (Lotto Dstny Development) en Sander De Pestel (Team Flanders-Baloise) zijn daar ook drie Belgen bij. 

Ook Sam Bennett (BORA-hansgrohe), Victor Lafay (Cofidis) en Bruno Armirail (Groupama-FDJ) zijn nieuw in 2024 bij Decathlon AG2R La Mondiale. 

Bij de make-over van de ploeg hoort ook een nieuwe uitrusting. Het blauw van Decathlon komt daarbij stevig in de verf te staan én de bruine broeken worden ingeruild voor zwarte. Oliver Naesen zal daar bijzonder blij mee zijn. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties