Wout van Aert krijgt hulp in jacht op grote doelen: "Wedijveren met Van der Poel en Pogacar"

Wout van Aert krijgt hulp in jacht op grote doelen: "Wedijveren met Van der Poel en Pogacar"
Foto: © photonews

Wout Aert maakt volgend jaar opnieuw een doel van de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. Hij krijgt daarvoor steun van zijn ploegmaat Dylan van Baarle.

Dylan van Baarle maakte dit jaar de overstap van INEOS Grenadiers naar Jumbo-Visma. De Nederlander won de Omloop Het Nieuwsblad en werd Nederlands kampioen op de weg. 

Maar door ziekte en valpartijen vielen de E3 Saxo Classic, de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix in het water. Volgend jaar wil de Nederlandse kampioen het opnieuw proberen, en ook succesvol zijn met de ploeg. 

"Ik wil weer naar deze wedstrijden en daar zo goed mogelijk proberen te zijn. Ik wil de finales van de klassiekers rijden met Wout van Aert en Christophe Laporte. Ik wil wedijveren met Tadej Pogačar en Mathieu van der Poel", zegt hij bij GCN. 

Tour de France

In tegenstelling tot Van Aet zal Van Baarle de Tour wellicht wel rijden. "Ik wil weer een grote rol spelen in de Tourploeg, voordat ik richting de Olympische Spelen ga. Dat zijn de hoofddoelen. Ons doel als ploeg zal zijn om een van de Monumenten te winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties