'Licht aan het einde van de tunnel: Toon Aerts heeft nieuwe ploeg gevonden'

'Licht aan het einde van de tunnel: Toon Aerts heeft nieuwe ploeg gevonden'
Foto: © photonews

Toon Aerts ziet licht aan het einde van de tunnel. Op 16 februari loopt zijn dopingschorsing af, meteen zijn eerste dag bij zijn nieuwe ploeg.

Op vrijdag 16 februari, daags voor de cross in Sint-Niklaas, loopt de dopingschorsing van Toon Aerts af. Hij werd in 2021 betrapt op Letrozole Metabolite en kreeg uiteindelijk een schorsing van twee jaar. 

Maar op 16 februari 2024 is de nachtmerrie van Toon Aerts eindelijk voorbij en mag hij dit jaar nog drie keer crossen. Dat zal hij doen in het tenue van Deschacht-Hens-Maes, waar Aerts een contract voor twee jaar tekende, dat meldt Het Nieuwsblad. 

In Sint-Niklaas (17/02), Brussel (18/02) en Oostmalle (25/02) zal Aerts dus in de kleuren van Deschacht-Hens-Maes  nog drie crossen rijden. Hij tekende een contract tot het einde van het seizoen 2025-2026. 

Aerts traint en leeft de voorbije weken al terug als profwielrenner en staat te popelen om opnieuw het veld in te duiken. Nu hij ook zeker is van een nieuwe ploeg, komt de comeback weer een stukje dichterbij. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties