Mathieu van der Poel werkt heel gretig mee aan actie voor het goede doel: aangeboden prijzen spreken boekdelen

Mathieu van der Poel werkt heel gretig mee aan actie voor het goede doel: aangeboden prijzen spreken boekdelen
Foto: © photonews

Mathieu van der Poel is een man met het hart op de juiste plaats. Een actie voor het goede doel, uitgaand van de sportkoepel NOC*NSF, kan dan ook volop op zijn medewerking rekenen.

Onder de naam Team NL is een samenwerking met Catawiki aangegaan om online een liefdaligheidsveiling te organiseren. Die veiling is vrijdag 1 december open gegaan en duurt nog tot en met 12 december. Tot dan kan geboden worden op items verbonden aan allerlei Nederlandse topsporters.

REGENBOOGTRUI VAN DER POEL IN VEILING

De opbrengst gaat naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Er kan onder meer geboden worden op een gesigneerde regenboogtrui van Mathieu van der Poel, uiteraard gehandtekend door de Nederlander na zijn wereldtitel in het Schotse Glasgow. Momenteel is op dit WK-shirt al een bod uitgebracht van 1750 euro.

Het blijft niet enkel bij die regenboogtrui, wat Van der Poel betreft. Een origineel gouden koffiekopje van Van der Poel zal misschien ook enige belangstelling wekken. Er wordt overigens ook een barista workshop voor twee personen aan verbonden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties