Goede raad voor alle Eli Iserbyts na de komst van de Grote Drie

Goede raad voor alle Eli Iserbyts na de komst van de Grote Drie
Foto: © photonews

De intrede van de Grote Drie in het veldrijden was een ware bom. Wout van Aert en Mathieu van der Poel wonnen meteen met groot overwicht.

Veel crossen zullen ze niet echt rijden en een groot deel van het seizoen laten ze aan zich voorbijgaan, maar toch blijven Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Tom Pidcock de mannen waarop iedereen zit te wachten.

En het zullen ook hun prestaties zijn die het grote publiek zal onthouden. Terwijl iemand als Eli Iserbyt op weg is om de drie klassementen te winnen. Een ongelofelijke prestatie, die in het niets verdwijnt door alle aandacht voor de Grote Drie.

Ex-renner Rob Peeters heeft een goede raad voor alle Eli Iserbyts in deze wereld. “Het gat is groot, maar ik hoop dat de jongens die de eerste maanden van het seizoen het mooie weer maakten, dat toch kunnen plaatsen”, vertelt hij aan WielerFlits.

“Iemand als Eli Iserbyt zou perfect op Mathieu kunnen afgeven en beginnen jammeren: ze pakken onze publiciteit af. Maar Eli wint wel de Wereldbeker. Ze moeten de aanwezigheid van die toppers eerder inspirerend laten werken en zich aan dat niveau optrekken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties