Paul Herygers voorspelt héél wilde dingen voor Mathieu van der Poel deze winter: "Maar dan wordt alles omgegooid"

Paul Herygers voorspelt héél wilde dingen voor Mathieu van der Poel deze winter: "Maar dan wordt alles omgegooid"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Mathieu van der Poel zorgde voor een absoluut slagveld in Mol. Amper tien renners wisten de streep te halen. Het begin van een erg dominante winter? MvdP zelf blijft rustig, de analisten zien grootse dingen.

In Mol stonden er maar liefst 61 mannen aan de start, maar het einde van de Zilvermeercross werd gehaald door amper tien renners. Met 'dank' aan Mathieu van der Poel, die alles en iedereen aan gort reed. 

Paul Herygers denkt dat 14 op 14 niet onmogelijk is

"Voor renners die de wedstrijd willen eindigen en die met die intentie zijn begonnen is dit natuurlijk jammer", aldus Paul Herygers bij Sporza. "Maar de regels zijn onverbiddellijk voor iedereen. Het niveau is hoog, het gaat heel snel vooraan."

Van der Poel zelf denkt dat Wout van Aert hem wel eens zal kloppen deze winter, maar de analisten zijn daar niet zomaar van overtuigd. "We kunnen weleens getuige zijn van een uitzonderlijk VDP-jaar. 14 op 14 is mogelijk, maar dan mag er niets fout lopen. Hij moet kerngezond blijven en alles moet meezitten. Eén keer pech, één verkoudheid ... en het wordt helemaal omgegooid."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties