Iserbyt geeft Van Aert goede moed: "Hem en Mathieu kloppen? Misschien letterlijk, maar da's ook niet de bedoeling"

Iserbyt geeft Van Aert goede moed: "Hem en Mathieu kloppen? Misschien letterlijk, maar da's ook niet de bedoeling"
Foto: © photonews

Een tegenstander als Wout van Aert wat goede moed geven? Eli Iserbyt wil dat gerust doen, het is tenslotte bijna Kerstmis.

Eli Iserbyt zette zaterdag in Antwerpen een erg verdienstelijk resultaat neer, met een derde plaats achter Mathieu van der Poel en Wout van Aert. Maar gaat hij Mathieu en Wout ooit nog eens kunnen kloppen? "Goh, misschien letterlijk, maar da's ook niet de bedoeling", komt Iserbyt meteen met een grap voor de dag. Lachen geblazen.

Neen, laat ons alles maar vredig houden. Zeker in deze tijd van het jaar. "Chapeau voor hoe Mathieu op dit moment rondrijdt. Wout is ook wel aan het groeien, denk ik. Ik zie het voor hem ook wel goedkomen naar volgende week toe", geeft de man van Pauwels Sauzen-Bingoal zijn tegenstander als het ware een kleine peptalk.

© photonews

"Natuurlijk komt alles er rap aan voor Wout, maar ik denk dat hij wedstrijd per wedstrijd beter wordt." En hoe zit het dan met die verwachtingen? "Ik ben nu wel over de periode heen waarin ik van mezelf verwachtte dat ik hen zou moeten kloppen. Met goed nadenken en beseffen wat er kan kom je ver."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties