Primoz Roglic weet alles over hen: BORA-hansgrohe ziet zwakte bij Visma-Lease a Bike

Primoz Roglic weet alles over hen: BORA-hansgrohe ziet zwakte bij Visma-Lease a Bike
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Primoz Roglic rijdt dit jaar niet meer voor Visma-Lease a Bike, maar wel voor BORA-hansgrohe. En bij de Duitse ploeg zien ze mogelijkheden om de Deen te verslaan.

Bij Visma-Lease a Bike zou Primoz Roglic geen kans meer krijgen als enige kopman in de Tour door de aanwezigheid van tweevoudig Tourwinnaar Jonas Vingegaard. En dus gaat hij zijn geluk zoeken bij BORA-hansgrohe.

Zwakte bij Visma-Lease a Bike 

Daar wil Roglic nog eens vol zijn kans gaan om de Tour te winnen. En met al zijn ervaring kent Roglic ook de zwakke punten van zijn ex-ploeg. Bij Visma-Lease a Bike is alles gepland en berekend. Maar het kan ook fout lopen. 

"Herinner je de kasseirit twee jaar geleden, toen ze met drie elk op een andere plaats aan de kant van de weg stonden. Pure paniek. Aan ons om de chaos te voeden", zegt sportieve baas Rolf Aldag bij HLN.

Bij BORA-hansgrohe kijken ze dan ook uit naar de gravelrit in de Tour van dit jaar. "Ik stel vast dat Van Aert en Van Hooydonck er niet meer bij zijn. Zij waren degenen die Vingegaard altijd veilig door de moeilijke ritten loodsten. Deze keer zal hij niet zo comfortabel zitten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties