Roland Liboton velt zijn oordeel over de peperdure Lamborghini's van Mathieu van der Poel

Roland Liboton velt zijn oordeel over de peperdure Lamborghini's van Mathieu van der Poel
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Mathieu van der Poel traint ondertussen in Spanje als voorbereiding op het wegseizoen. De wereldkampioen maakte al heel wat indruk, tijdens en naast de cross.

Met tien zeges op rij heeft wereldkampioen Mathieu van der Poel een perfect rapport in het veld. De Nederlander rijdt weg waar en wanneer hij wil van de rest. Een zesde wereldtitel in Tabor lijkt een evidentie. 

Ook tienvoudig Belgisch kampioen Roland Liboton is onder de indruk van de prestaties van de wereldkampioen. "Ik zie de beste Van der Poel die ik ooit heb gezien. Volgens mij gaat hij er straks op de weg ook mee rammelen", zegt hij bij Het Nieuwsblad. 

Lamborghini's Van der Poel

Van der Poel maakt niet alleen indruk in het veld, maar ook ernaast. De Nederlander kwam al in verschillende Lamborghini's aan op de cross. Allemaal peperdure auto's van meer dan 200.000 euro. 

En daar moet Van der Poel zelf geen euro insteken, want hij wordt gesponsord, merkt Liboton op. Maar hij kan het wel smaken, omdat Van der Poel gewoon de beste is op dit moment.

"Zo’n auto hoort bij het vedette zijn. En hij is sowieso een kerel die de voeten op de grond heeft. Niet iemand die bij Janneke en Mieke gaat stoefen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties