Jonge fan komt met getuigenis over cadeau van en interactie met Mathieu van der Poel

Jonge fan komt met getuigenis over cadeau van en interactie met Mathieu van der Poel
Foto: © photonews

Mathieu van der Poel is als één van de absolute vedetten uit de koers een voorbeeld voor vele fans. Het gelukkig maken van fans maakt evenzeer onderdeel uit van het bestaan van een profrenner, net als het leveren van straffe prestaties.

Dat heeft Mathieu van der Poel goed begrepen, blijkt uit het verhaal van Siem van Gils bij Internetbode.nl. De bijna 9-jarige Siem kreeg de hantekening van Van der Poel te pakken, op een aparte manier. "Ik word altijd met de taxi opgehaald voor school en toen kreeg ik het met taxichauffeur Eddy over het veldrijden", haalt Siem aan hoe het begon.

"Ik zei dat ik graag een handtekening van Mathieu van der Poel op mijn shirt zou willen hebben. Eddy kent de oom van Mathieu en die heeft mijn shirt net voor de kerstvakantie meegenomen. Deze week kreeg ik mijn shirt terug, met een handtekening van Mathieu er op", aldus de jonge crossfanaat.

VAN DER POEL LEVERT BEWIJS ERBIJ

"Ook kreeg ik een foto van Mathieu met mijn shirt, als bewijs dat hij het shirt echt ondertekend heeft. Ik ben er heel erg blij mee." Siem doet overigens zelf ook aan veldrijden. Net als alle andere jonge veldrijders kan hij proberen om de volgende Van der Poel te worden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties