📷 Evenepoel en Kopecky schitteren met andere wereldtoppers, maar krijgen daarbij stevig wat hulp

📷 Evenepoel en Kopecky schitteren met andere wereldtoppers, maar krijgen daarbij stevig wat hulp
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De Amerikaanse fietsenfabrikant Specialized sponsort maar liefst drie ploegen in het wielrennen en zette zijn toppers stevig in de bloemetjes. Al had het daar wel wat hulp voor nodig.

Met Soudal Quick-Step en BORA-hansgrohe bij de mannen en SD Worx bij de vrouwen levert Specialized de fietsen van heel wat toppers in het wielrennen. En die wilde Specialized nog even in de kijker zetten. 

"De locatie was een no-brainer. Het moest de plek zijn die deze geweldige renners geholpen heeft enkele van hun grootste overwinningen te behalen: de Specialized Win Tunnel (windtunnel, red.) in ons Innovation Center in Morgan Hill, California."

Evenepoel en Kopecky niet op zelfde locatie

Alle acht de toppers op hetzelfde moment op dezelfde plaats krijgen, bleek onmogelijk. Daarom moest er gebruikgemaakt worden van wat "technische magie". Evenepoel werd in de windtunnel zelf gefotografeerd, Kopecky en haar ploeggenotes op stage in Spanje. 

Van links naar rechts: Jai Hindley en Primož Roglič (BORA-hansgrohe), Demi Vollering, Lotte Kopecky en Lorena Wiebes (SD Worx) en Remco Evenepoel, Julian Alaphilippe en Kasper Asgreen (Soudal Quick-Step).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties