Evenepoel en Van Aert toch samen in één team? 'Topploeg heeft al contact opgenomen'

Evenepoel en Van Aert toch samen in één team? 'Topploeg heeft al contact opgenomen'
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Door de fusie van Jumbo-Visma en Soudal Quick-Step reden Wout van Aert en Remco Evenepoel al bijna voor dezelfde ploeg. Maar daar wil een nieuwe superploeg opnieuw werk van maken.

Het Duitse BORA-hansgrohe haalde dit jaar al Primoz Roglic weg bij Jumbo-Visma. De Sloveen wil bij de Duitse ploeg nog eens een gooi doen naar een eindzege in de Tour, wat een primeur zou zijn voor BORA-hansgrohe. 

Ondertussen is ook miljardenbedrijf Red Bull aan boord gekomen bij BORA-hansgrohe en komt er in 2025 nog eens veel geld vrij. Grootverdieners zoals Jai Hindley, Aleksandr Vlasov en Lennard Kämna zijn dan einde contract. 

Van Aert en Evenepoel hebben link

Volgens het Duitse persbureau DPA zou de Duitse ploeg al contact gehad hebben met Wout van Aert en Remco Evenepoel, al hebben zij nog een contract tot eind 2026 bij hun ploeg. 

De link met de twee Belgen is er wel. Van Aert heeft al enkele jaren een persoonlijke sponsorovereenkomst met Red Bull, terwijl Remco Evenepoel dan weer een van de uithangborden van Specialized, waarmee ook BORA-hansgrohe rijdt. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties