Remco Evenepoel naar BORA-hansgrohe? Vader en manager Patrick reageert kort en krachtig

Remco Evenepoel naar BORA-hansgrohe? Vader en manager Patrick reageert kort en krachtig

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Volgens Duitse media zou BORA-hansgrohe, met de hulp van Red Bull, denken aan een transfer van Remco Evenepoel én Wout van Aert. Bij het kamp Evenepoel vallen ze uit de lucht.

Met Red Bull, dat 51% van de aandelen van BORA-hansgrohe overneemt, zou de Duitse ploeg plots een serieuze kapitaalverhoging kunnen krijgen. Naast UAE, Lidl-Trek en Visma-Lease a Bike kan er dus opnieuw een topteam opstaan. 

Met de transfer van Primoz Roglic pakten de Duitsers als stevig uit, het doel is om met de Sloveen de Tour te winnen. Maar volgens Duitse media willen ze in 2025 ook Remco Evenepoel en Wout van Aert binnenhalen. 

Geen transfer Evenepoel en Van Aert

"Ik weet niet waar ze het halen", zegt Patrick Evenepoel, vader en manager bij Het Nieuwsblad. "Er is geen enkel contact geweest." Patrick Lefevere reageerde dan weer liever niet op het gerucht. Ook bij de entourage van Wout van Aert wordt alles ontkend. 

Zowel Evenepoel als Van Aert hebben bij hun ploeg nog een contract tot eind 2026, er zou dus flink wat geld op tafel moeten komen om al in 2025 een transfer te realiseren. Zowel Van Aert als Evenepoel hebben een jaarloon van tussen de 3 en 4 miljoen euro. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties