Soudal-QuickStep pakt meteen grote namen mee naar Mallorca

Soudal-QuickStep pakt meteen grote namen mee naar Mallorca
Foto: © photonews

De Challenge Mallorca bestaat uit vijf koersen. Soudal-QuickStep trekt er met enkele grote namen naartoe om het seizoen te openen.

Trofeo Calvia, Trofeo Ses Salines-Felanitx, Trofeo Serra de Tramuntana, Trofeo Pollença Port d'Andratx en Trofeo Palma zijn de vijf onderdelen van de Challenge Mallorca.

Enkel de Trofeo Palma lijkt voer voor de sprinters, maar in de vier andere koersen krijgen de klimmers zeker hun kansen. Dat biedt ook mogelijkheden voor lange vluchten, zeker als het weer zoals vorig jaar met regen en koude temperaturen van de partij is.

Soudal QuickStep trekt met tien renners, en niet van de minste, naar deze Spaanse koersen: Mattia Cattaneo, Yves Lampaert, Gianni Moscon, Ilan Van Wilder, Mauri Vansevenant, Louis Vervaeke, neoprofs Luke Lamperti, Paul Magnier en Pepijn Reinderink en Leander Van Hautegem.

“We kijken uit naar ons eerste Europese optreden van het seizoen”, zegt ploegleider Tom Steels in een persbericht van de ploeg van Patrick Lefevere. “Mallorca zal een goede start zijn voor de jongens, van wie velen nieuw zijn in het team.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties