Eindelijk duidelijkheid: Wout van Aert verklapt waar hij mee bezig was

Eindelijk duidelijkheid: Wout van Aert verklapt waar hij mee bezig was
Foto: © photonews

Wout van Aert werkt in Spanje aan zijn laatste voorbereiding op het wegseizoen. En dat doet hij met Vlaamse muziek.

Op het Spaanse eiland Mallorca legde Wout van Aert de afgelopen week de laatste hand aan zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met onder meer Tiesj Benoot en Julien Vermote legde hij een paar stevige trainingen af. 

Van Aert zette die trainingen altijd op Strava, met daarbij telkens een zinnetje uit een Nederlandstalig liedje. Zo passeerden onder meer Basketsloefkes van Sam Gooris, Kvraagetaan van Fixes de revue en De wereld is mooi van Samson en Gert. Die laatste verklapte voor velen wellicht waar Van Aert al een week mee bezig was. 

Programma Wout van Aert

Van Aert zal dan stilaan afzakken naar het Spaanse vasteland, want komende zondag begint het nieuwe seizoen voor Wout van Aert in de Clasica Almeria. Maandag rijdt hij dan de Clasica Jaen, een Spaanse versie van de Strade Bianche. 

Daarna trekt Van Aert richting Portugal, waar hij van woensdag tot zondag deelneemt aan de Ronde van de Algarve. Met onder meer Evenepoel, Almeida, Pidcock, Thomas, Ganna, Geoghegan Hart en Kuss staan er heel wat toppers aan de start. 

 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties