Team Wout van Aert en rénner zelf laten in de kaarten kijken: dit is het eerste verrassende doel

Team Wout van Aert en rénner zelf laten in de kaarten kijken: dit is het eerste verrassende doel
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout van Aert werkt in Spanje aan zijn laatste voorbereiding op het wegseizoen. De eerste doelen zijn uitgekozen en de ploeg heeft al in de kaarten laten kijken.

Zondag begint het nieuwe seizoen voor Wout van Aert in de Clasica Almeria. Maandag rijdt hij dan de Clasica Jaen, later op de week de Ronde van de Algarve. Daarmee staan de eerste koersen voor WvA vast, nu zijn ook de doelstellingen vastgelegd. 

"De Clasica Jaen is een hele mooie koers", aldus Wout van Aert op de webstek van zijn team. "Ik wil er mijn mannetje staan in de finale. "Ik kijk er enorm naar uit met de gravelstroken." Het moge duidelijk zijn: Wout van Aert gaat om te winnen naar Spanje.

Doelstellingen in Almeria en Algarve zijn duidelijk

In de Clasica Almeria zal dan weer snelle man Olav Kooij worden uitgespeeld, een eerste test ook met oog op de grote rondes. Vorig jaar was Wout van Aert ook al sterk als loods voor de Nederlandse sprintbom. Benieuwd wat dat gaat geven.

In de Algarve zal dan weer niet voor een klassement gegaan worden - ook niet door Vueltawinnaar Kuss. Een ritje uitkiezen lijkt het devies van de ploeg, als we de clubwebstek dus mogen geloven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties