Fans kunnen niet wachten op nieuws dat Mathieu van der Poel zal brengen

Fans kunnen niet wachten op nieuws dat Mathieu van der Poel zal brengen
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Tijdens het openingsweekend in ons land moet je nog niet naar Mathieu van der Poel zoeken. De Nederlander komt in de Omloop en Kuurne-Brussel-Kuurne niet aan de start.

Geen Mathieu van der Poel in het Vlaamse openingsweekend, maar wanneer hij precies van start zal gaan met zijn voorjaar op de weg is nog altijd niet geweten.

Voorlopig is enkel geweten dat hij de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix zal rijden, maar zijn volledige voorjaarsprogramma is nog altijd niet bekendgemaakt.

Volgens Wielerrevue maakt Mathieu van der Poel vrijdag zijn programma bekend. De fans kunnen niet wachten op dit nieuws, want iedereen kijkt vol spanning uit naar welke koersen de wereldkampioen zal rijden.

Stiekem hoopt iedereen dat hij in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo aan de start komt, maar voorlopig blijft het nog afwachten wat het worden zal.

De grote kopman bij Alpecin-Deceuninck voor het Vlaamse openingsweekend van de voorjaarskoersen is onze landgenoot Jasper Philipsen. Van der Poel liet eerder weten voor een kort voorjaar te kiezen.

Er staat immers een heel drukke zomer op de agenda, met de Tour de France, maar ook de Olympische Spelen. Al is ook daar nog niet zeker wat Van der Poel effectief zal doen. Vrijdag zou er meer duidelijkheid moeten zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties