Geen Wout van Aert: Van Avermaet en Vanmarcke noemen hun favoriet voor de Omloop

Geen Wout van Aert: Van Avermaet en Vanmarcke noemen hun favoriet voor de Omloop
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Zaterdag is het opnieuw zover, dan staat de Omloop Het Nieuwsblad op het programma. Met Wout van Aert is er een grote topfavoriet, maar voor Greg Van Avermaet en Sep Vanmarcke zijn er nog andere favorieten.

Met de superploeg van Visma-Lease a Bike aan de start wordt het wellicht moeilijk om de Nederlandse ploeg te verslaan in de Omloop Het Nieuwsblad. Wout van Aert is dan ook de grote topfavoriet voor zaterdag. 

Jan Tratnik 

Sep Vanmarcke noemt twee namen als favoriet. Hij dacht eerst aan Arnaud De Lie, maar nu denkt hij aan Jan Tratnik, een ploegmaat van Van Aert. "Hij is in een uitstekende conditie uit de winter gekomen en kan er zijn voordeel uit halen dat één van zijn ploegmakkers Van Aert heet", zegt hij bij De Zondag. 

Ook Greg Van Avermaet noemt Tratnik als favoriet. "Zijn enige nadeel is dat hij nog niet veel koersen gewonnen heeft. Tratnik heeft geen sprint. Ik tip dan toch eerder op Arnaud De Lie", stelt de ex-olympische kampioen. 

Vanmarcke verwacht dat De Lie een stap vooruit zal zetten, maar hoopt dat Lotto Dstny zich niet zal vergalopperen met hem. De Lie zal sterker zijn geworden, denkt Vanmarcke, maar toch denkt hij dat hij in de topklassiekers nog zal tekortkomen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties