Patrick Lefevere onthult zijn droomwagen: "Maar zou niet geapprecieerd worden"

Patrick Lefevere onthult zijn droomwagen: "Maar zou niet geapprecieerd worden"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Patrick Lefevere werd begin januari 69 jaar, maar heeft nog altijd dromen. Zo onthulde hij van welke auto hij nog droomt.

Peperdure sportwagens in het wielrennen, het is niet nieuw meer. Mathieu van der Poel pakte tijdens de kerstperiode uit met enkele Lamborghini's, Eli Iserbyt kwam naar de cross met onder meer een Porsche en een Ferrari. 

Bij Van der Poel en Iserbyt zijn die wagens gesponsord, zelf hebben ze er dus geen geld aan moeten uitgeven. Bij Soudal Quick-Step is dat hetzelfde, daar rijden ze al enkele jaren rond met wagens van BMW. 

Bentley

"Ik krijg altijd een prachtige wagen", zegt Lefevere bij Stamcafé Koers. "Ik heb nu trouwens een X5 Hybride, daarvoor was het een X6. Ik krijg om de zes maanden een nieuwe, waarom zou ik dan ernaast nog een dure kopen?"

"En degene die ik wil kopen, zal ik nooit kopen zolang ik in de koers zit, namelijk een Bentley cabrio. Een West-Vlaming kan dat niet verdragen, want dan denken ze: 'Patrick heeft die wagen gekocht met ons geld'."

"Op mijn 69ste heb ik nog niet zo veel geld verspild privé, dus ik zou hem wel kunnen kopen. Maar het zou ook door bepaalde sponsors misschien niet geapprecieerd worden", besluit Lefevere nog. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties