Bakelants ziet invloed van Kopecky op Vollering: "Dat moet wel zijn binnengekomen"

Bakelants ziet invloed van Kopecky op Vollering: "Dat moet wel zijn binnengekomen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Demi Vollering kon dit voorjaar nog niet echt scoren, al werd ze wel al derde in de Strade Bianche. Toch is het voor de Nederlandse nog zoeken.

Vorig jaar won Demi Vollering meteen haar tweede koers van het seizoen met de Strade Bianche. Dit jaar probeerde ze wel, maar Lotte Kopecky koos voor de goede aanval. De Nederlandse stond wel weer opnieuw op het podium. 

Toch toonde de Nederlandse kampioene nog geen topvorm dit jaar. Zou het te maken hebben met haar contract? Lotte Kopecky kreeg een contractverlenging tot eind 2028, terwijl het contract van Vollering eind dit jaar afloopt. 

Transfer Vollering 

De Nederlandse ploeg verklaarde al dat het budget eigenlijk op is voor volgend seizoen. Jan Bakelants denkt toch dat het een invloed zal hebben op Vollering. "Dat moet wel binnengekomen zijn bij haar", zegt hij bij Wielerclub Wattage. 

"Als je nog een heel jaar bij die ploeg moet rijden en je weet eigenlijk dat de keuze al gemaakt is. Ze wordt eigenlijk een beetje naar de exit geduwd, ik denk wel dat dat binnenkomt", stelt Bakelants. Zien we Vollering nog schitteren bij SD Worx-Protime?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties