Remco Evenepoel laat zich glashelder uit over grote wedstrijd en draait de knop om met met veelzeggende plannen

Remco Evenepoel laat zich glashelder uit over grote wedstrijd en draait de knop om met met veelzeggende plannen
Foto: © photonews

Remco Evenepoel richt de blik op de toekomst en dat doet hij met veelzeggende plannen. Een grote wedstrijd die er aan zit te komen op de wielerkalender gaat hij niet toevoegen aan zijn eigen programma.

Dan gaat het over Milaan-Sanremo. Jammer dat hij daar niet meerijdt, gezien zijn vorm? "Ja, wel een beetje", bekent Evenepoel bij VTM. "Ik ga hier nog twee dagen zijn. Dan zijn Milaan en Sanremo zeker niet ver van de deur. Het zijn beslissingen die we met de ploeg hebben genomen."

GEEN MILAAN-SANREMO VOOR EVENEPOEL

Daar gaat dus niets meer aan gewijzigd worden. "De ploeg die er zal staan is zeker goed genoeg om een mooi resultaat te rijden. Ooit zal het wel in de planning passen, maar niet dit jaar. Ik zal eerst goed moeten herstellen en dan op het gemak terug naar Spanje."

Al betekent dat herstellen niet dat Remco Evenepoel maandag en dinsdag gaat stilzitten. Het Nieuwsblad weet waarom hij nog twee dagen in de buurt van Nice blijft hangen. Evenepoel verkent maandag in principe de Tour-tijdrit van Monaco naar Nice. Dinsdag doet hij enkele bergen aan die op de voorlaatste Tour-dag op het menu staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties