Om naar uit te kijken: drie of vier duels tussen Van der Poel en Van Aert, twee koersen met drie toppers

Om naar uit te kijken: drie of vier duels tussen Van der Poel en Van Aert, twee koersen met drie toppers
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Na Milaan-Sanremo verhuist het klassieke peloton zich naar Vlaanderen. Vrijdag staan Van der Poel en Van Aert een eerste keer tegenover elkaar.

Na het openingsweekend vertrok Wout van Aert op hoogtestage, Mathieu van der Poel reed met Milaan-Sanremo pas zijn eerste koers van het jaar. De E3 Saxo Classic wordt vrijdag dus het eerste duel tussen de twee. 

Van der Poel start zondag in Gent-Wevelgem, Van Aert niet. In Dwars door Vlaanderen rijdt Van Aert wel en Van der Poel niet. Het tweede duel van het seizoen wordt dus meteen de Ronde van Vlaanderen. 

Met Parijs-Roubaix staat er ook nog zeker een derde duel op het programma. In de Amstel Gold Race starten Van der Poel en Evenepoel zeker, Van Aert staat op de voorlopige startlijst. Ook Tom Pidcock staat in Nederland aan de start. 

Pogacar, Van der Poel en Evenepoel in Luik

Bij Remco Evenepoel is de Waalse Pijl nog een vraagteken, Tom Pidcock is de enige topper die er aan de start staat. De Brabantse Pijl staat zeker niet op het programma van Evenepoel en Pidcock. 

Als afsluiter staat er ook een mooi viertal aan de start van Luik-Bastenaken-Luik met Remco Evenepoel, Mathieu van der Poel, Tom Pidcock en Tadej Pogacar. Voor de Sloveen is het de enige klassieker die hij nog rijdt. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties