Wout en Sarah hebben iets om naar uit te kijken: Van Aert kan zich troosten met uniek cadeau van E3-organisatie

Wout en Sarah hebben iets om naar uit te kijken: Van Aert kan zich troosten met uniek cadeau van E3-organisatie
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het niet winnen van de E3 moet niet te lang nazinderen bij Wout van Aert. Hij en Sarah weten al hoe ze dat kunnen doorspoelen.

Voor aanvang van de koers in Harelbeke werd Van Aert immers al verrast met een mooi cadeau. De organisatie van de E3 Saxo Classic tracht altijd iets speciaal te doen voor de winnaar van de vorige editie en deze keer had voorzitter Jacques Coussens een zeker Floris Van Der Veken uitgenodigd op het podium.

Dat is de opvolger van Peter Goossens als chef-kok van het Hof van Cleve. Wout van Aert en zijn echtgenote Sarah De Bie zijn dus verzekerd van een etentje in het sterrenrestaurant. "Een heel mooi cadeau", repliceerde Van Aert.

PLEKJE VRIJMAKEN VOOR WOUT VAN AERT EN SARAH

Coussens heeft nog aangegeven dat voor zij die willen reserveren het restaurant al volgeboekt zit tot quasi oktober. Voor Van Aert en zijn vrouw zal er indien nodig wel een plekje vrijgemaakt worden als ze vroeger willen komen.

Gezien de uitkomst van de koers van afgelopen vrijdag kan het een avondje 'comfort food' worden. Al zal het wellicht toch nog niet voor meteen zijn dat Wout en zijn echtgenote daar langsgaan: in eerste instantie gaat de volle focus uiteraard naar het verdere verloop van het klassieke voorjaar. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties