Revaliderende Wout van Aert niet opgezet met wat zijn vrouw Sarah en zoontje Georges meemaken

Revaliderende Wout van Aert niet opgezet met wat zijn vrouw Sarah en zoontje Georges meemaken
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout van Aert ligt op dit moment in het ziekenhuis van Herentals, waar hij onder het mes ging voor zijn gebroken sleutelbeenbreuk. Donderdag kreeg Van Aert ook bezoek van zijn vrouw Sarah en zijn zoontje Georges.

Na zijn zware valpartij in Dwars door Vlaanderen werd Wout van Aert overgebracht naar het ziekenhuis van Ronse. Hij verkoos echter om dichter bij huis behandeld te worden en verhuisde naar het ziekenhuis van Herentals. 

Vrouw Sarah en zoontje Georges gingen Van Aert donderdag bezoeken in het ziekenhuis. Sarah gaf ook een korte reactie aan VTM Nieuws.  "Hoe het gaat? Zo goed als mogelijk. We moeten positief blijven, hé."

Ook manager Jef Van den Bosch ging op bezoek bij Van Aert en gaf een korte reactie.  "De blessure is zwaar, dus het zal zijn tijd nodig hebben. De rest is gecommuniceerd door de ploeg. Ik ga het hierbij laten."

Van Aert begrijpt commotie niet

Dat cameraploegen de vrouw en manager van Van Aert stonden op te wachten aan het ziekenhuis, dat kon Van Aert zelf niet appreciëren. Hij deelde op X (het vroegere Twitter, nvdr.) een tweet die oproept om hen met rust te laten. 

Dat is nu wat Van Aert ook nodig heeft, want zijn revalidatie zal nog een hele tijd duren. Door zijn sleutelbeenbreuk, zeven gebroken ribben en een gebroken borstbeen zal Van Aert naast het voorjaar wellicht ook de Giro moeten schrappen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties