'Victor Campenaerts is het wachten beu en kiest voor verrassende wending'

'Victor Campenaerts is het wachten beu en kiest voor verrassende wending'
Foto: © photonews

Victor Campenaerts heeft een aflopend contract bij Lotto Dstny. Het is uitkijken of hij aan boord kan blijven bij de ploeg.

Lotto Dstny is druk in de weer met het samenstellen van de ploeg voor volgend seizoen. Met Van Gils, Van Eetvelt en De Lie zijn al drie van de vier kopmannen verder vastgelegd om deel uit te maken van de ploeg.

Ook voor Florian Vermeersch is er plaats bij Lotto Dstny, maar hij geniet de nodige interesse van UAE Team Emirates en heeft dat ook aan zijn huidige werkgever laten weten. Wellicht kan hij veel meer verdienen bij de mannen van Pogacar.

Wie nog geen seintje kreeg van Lotto Dstny is Victor Campenaerts. De ploeg heeft hem volgens Het Nieuwsblad nog geen enkel voorstel gedaan voor de toekomst. De renner zelf is dan ook bezig zijn conclusies aan het trekken.

Campenaerts wil volgens de krant niet langer wachten en gaat daarom zo goed als zeker bij een andere ploeg tekenen. Er zouden al meerdere teams bij hem geïnformeerd hebben of hij de overstap wil maken.

Met zijn 32 lentes is hij één van de ervaren pionnen bij Lotto Dstny, maar zoals de kaarten nu op tafel liggen zal hij volgend jaar voor een andere ploeg rijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties