'Megatransfer voor Victor Campenaerts in de maak'

'Megatransfer voor Victor Campenaerts in de maak'
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Bij Lotto Dstny worden momenteel geen nieuwe contracten getekend. Dat zorgt ervoor dat heel wat renners uitkijken voor een nieuwe job.

Begin dit jaar verlengde Lotto Dstny de contracten van enkele goudhaantjes. Het feit dat Dstny de sponsorovereenkomst (nog) niet verlengde zorgt er momenteel voor dat de wielerploeg geen nieuwe contracten aanbiedt.

Dat zorgt voor de nodige onzekerheid bij enkele renners, waaronder ook de 32-jarige Victor Campenaerts. Hij liet openlijk weten dat hij op zoek is naar een andere werkgever voor de komende jaren.

Volgens Het Nieuwsblad heeft hij een nieuwe baas gevonden in Visma Lease a Bike, de ploeg van Wout van Aert. Hij zou er een contract voor drie jaar kunnen tekenen, maar een krabbel is er voorlopig nog niet gezet. Transfers mogen volgens de regels van de UCI pas officieel bekendgemaakt worden vanaf 1 augustus.

In het verleden reed Campenaerts al twee seizoenen voor Lotto NL-Jumbo. Hij kwam toen over van Topsport Vlaanderen. Na die twee seizoenen koos hij voor de Belgische Lotto.

De voorbije tijd wierp Campenaerts zich bij Lotto-Dstny meer en meer op als de mentor voor alle jonkies, waaronder vooral Arnaud De Lie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties