Paul Herygers duikt op tijdens Graspop en verwijst subtiel naar incidenten met Van der Poel

Paul Herygers duikt op tijdens Graspop en verwijst subtiel naar incidenten met Van der Poel
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Paul Herygers kennen we vooral als veldritcommentator. Toch kwam hij deze week verrassend uit de hoek toen hij opdook op metalfestival Graspop.

Het veldrijden ligt tijdens de zomer traditioneel stil en dus zoekt ook Paul Herygers andere bezigheden. De veldritcommentator dook tijdens de Giro al op als motard, al voor het derde jaar op rij. Dit keer voor een Italiaanse journaliste. 

Afgelopen donderdag werd Herygers gespot op de weide van Dessel, tijdens metalfestival Graspop. "Ik ga niet zeggen dat ik hier vooral voor de muziek ben, maar ik heb hier een klein jobje aangebode gekregen die ik met beide handen heb gegrepen", zegt hij bij Sporza. 

Herygers lovend voor publiek Graspop

Herygers werkt voor een bedrijf dat cava schenkt op het metalfestival. "Ik vind het heel fijn om hier te zijn." Veel van metalmuziek kende hij wel niet, al zag hij het Australische AC/DC wel al eens live optreden."

"Het is wat anders dan de ketelmuziek op de radio", lachte Herygers. "Als je het live ziet, dan besef je ook hoe getalenteerd al die muzikanten zijn." En Herygers is ook onder de indruk van het publiek op Graspop. 

"Het zijn hier zo'n lieve mensen. Het zou een goed crosspubliek zijn", lachte Herygers. Daarmee knipoogde hij naar de incidenten tijdens het vorige seizoen. In Hulst kreeg Van der Poel bierdouches en boegeroep over zich heen en spuugde dan zelf terug. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties