Etixx-Quick Step met 4 Belgen aan de start in Dwars door Vlaanderen

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Etixx-Quick Step met 4 Belgen aan de start in Dwars door Vlaanderen

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Woensdag staat er met Dwars door Vlaanderen alweer een mooie klassieker op het menu. Etixx-Quick Step komt met een sterke ploeg aan de start, waaronder tweevoudig winnaar Niki Terpstra en 4 landgenoten.

Met Guillaume Van Keirsbulck, Nikolas Maes, Iljo Keisse en Yves Lampaert staan er voor Etixx-Quick Step 4 landgenoten aan de start in Dwars door Vlaanderen. De speerpunten van de ploeg zijn Tony Martin, Niki Terpstra en sneller man Fernando Gaviria, hoewel die laatste voor de eerste keer over kasseien zal rijden. De Pool Lukasz Wisniowski vervolledigt de 8-koppige selectie.

"We hebben een erg sterk en ervaren team", zegt sportief directeur Tom Steels in een persbericht. "Voor Fernando (Gaviria) zal het een heel nieuwe ervaring worden, maar we hebben vertrouwen in hem. De jongens zijn goed in vorm, dus we starten met het doel om een knap resultaat te behalen. Veel zal afhangen van de weersomstandigheden. Dan zal het duidelijk worden of het een open race wordt of niet. Maar ik ben blij dat we voor elk soort scenario een renner hebben", besluit Steels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties