Update: Team Giant-Alpecin komt niet aan de start in Dwars door Vlaanderen

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Update: Team Giant-Alpecin komt niet aan de start in Dwars door Vlaanderen

De gebeurtenissen in Zaventem en Brussel laten ook sporen na in de sportwereld. Zo is het nog steeds niet 100 procent zeker dat de wielerwedstrijd Dwars door Vlaanderen effectief doorgaat. Team Giant-Alpecin heeft besloten om niet aan de start te komen woensdag.

Update: Het Nieuwsblad weet te melden dat Team Giant-Alpecin zich terugtrekt uit Dwars door Vlaanderen. Het team had maar 2 renners die nog aan de start konden komen.

"Vier jongens die daar aan de start zouden staan, zouden vandaag naar Brussel vliegen. Dat is nu heel lastig geworden", zegt een woordvoerder van Giant-Alpecin bij de Nederlandse omroep NOS. "Eerst moeten we afwachten of de wedstrijd wel doorgaat. Wat er gebeurd is, is heel tragisch. We leven als ploeg mee met iedereen die daarbij betrokken is geraakt."

Zo zijn er drie Amerikaanse renners (Caleb Fairly, Chad Haga en Carter Jones) van de ploeg die een ticket geboekt hadden van het Spaanse Girona naar Zaventem. Hun vlucht werd dus annuleerd. En ook de Zweed Fredrik Ludvigsson zit nog vast in zijn thuisland. De vier renners proberen nu via een andere luchthaven naar België te komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties