"Met Van Avermaet zou Sagan nog niet klaar geweest zijn"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
"Met Van Avermaet zou Sagan nog niet klaar geweest zijn"

Met Greg Van Avermaet en Tiesj Benoot zag ons land zondag twee grote favorieten uitvallen in de Ronde van Vlaanderen. Vooral Van Avermaet werd getipt als mogelijke opvolger van Alexander Kristoff. Michel Wuyts sprak zich uit over de zaak.

Van Avermaet kwam zwaar ten val, samen met 4 andere BMC-renners. De renner uit het Waasland bleef liggen en greep meteen naar zijn sleutelbeen. Na onderzoeken in het ziekenhuis bleek dat het sleutelbeen gebroken was.

"Ik vind de val van Van Avermaet echt doodzonde", zegt commentator Michel Wuyts bij Sporza. "Ik had even een moeilijk moment toen ik hem op straat zag zitten. Ik was ervan overtuigd dat hij top was."

"Met Van Avermaet zou Sagan nog niet klaar geweest zijn. Dan bedoel ik niet per se dat hij Sagan geklopt zou hebben, maar Greg had het Sagan heel lastig kunnen maken."

Troostprijs

Maar er is nog een troostprijs voor Van Avermaet, stelt Wuyts. "Van Avermaet heeft de Omloop Het Nieuwsblad en de Tirreno-Adriatico gewonnen. Daar moet hij zich mentaal aan optrekken", besluit de commentator.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties