Boonen en co gaan zich niet aanpassen: "We gaan dit blijven doen"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Oudenaarde
| 0 reacties
Boonen en co gaan zich niet aanpassen: "We gaan dit blijven doen"
Foto: © Photonews

Komende zondag is het haast alles of niets voor Ettix-Quick Step. Tom Boonen en co krijgen een laatste kans om een klassieker met naam en faam naar hun hand te zetten. Al houdt onze landgenoot de druk liefst zo ver mogelijk weg bij zichzelf en zijn ploegmakkers.

“Parijs-Roubaix is een hele andere koers dan de Ronde van Vlaanderen. Maar… wij gaan geen andere aanpak hanteren. We gaan gewoon hetzelfde blijven doen als de voorbije weken: koersen. We hebben daar de ploeg en de renners voor.”

Hoewel het de voorbije weken vaak net niet was voor Boonen en co, blijft de ervaren rot rustig. “Dat het onze laatste kans is om een serieuze slag te slaan in een klassieker? Goh, daar zijn we niet mee bezig. We gaan gewoon doen wat we altijd doen. Er zal wel eens iets uit de bus vallen, hé. En als dat niet het geval is, dan hebben we het op zijn minst geprobeerd.”

"In Roubaix kan je als ploeg het meeste bereiken"

Tom Boonen

Toch ziet Boonen kansen in Parijs-Roubaix. “In Roubaix kan je als ploeg het meeste bereiken. En al zeker met deze ploeg”, blijft Boonen optimistisch. “En ik voel me persoonlijk ook weer wat beter na de Ronde van Vlaanderen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties