Stuyven: "Ongeacht wat er gebeurt in Parijs-Roubaix, mijn voorjaar is geslaagd"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Brugge
| 0 reacties
Stuyven: "Ongeacht wat er gebeurt in Parijs-Roubaix, mijn voorjaar is geslaagd"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Jasper Stuyven rijdt zondag één van zijn favoriete koersen van het jaar: Parijs-Roubaix. Volgens onze jonge landgenoot is zijn voorjaar nu al geslaagd, ondanks het feit dat hij zondag (dankzij heel wat pech) laatste werd in de Ronde van Vlaanderen.

Jasper Stuyven verraste in het openingsweekend zo goed als iedereen, door Kuurne-Brussel-Kuurne naar zijn hand te zetten. Is het voorjaar nu al geslaagd? "Ik vind van wel. Ongeacht wat er in Parijs-Roubaix gebeurt", opent Stuyven bij Wielerkrant.

"Er moet nog een klassieker komen. Maar als Roubaix heel goed is, dan zal ik misschien de dag erna zeggen dat mijn voorjaar geslaagd was", zegt de jonge renner. "Zo niet, dan zal ik nog een week moeten wachten om dat te zeggen."

"Ik vind dat ik wel een geslaagd voorjaar heb", vervolgt Stuyven. "Ik rijd top tien in de Omloop, ik win in Kuurne en dan rijd ik top vijf in de E3. En dat is toch een WorldTour-wedstrijd. En op het einde van de rit heb ik toch mijn klassieker kunnen winnen", besluit de renner.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties