Lotto NL-Jumbo met sterk team én Vanmarcke naar Gold Race
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Lotto NL-Jumbo met Gesink én Vanmarcke naar Gold Race

Lotto NL-Jumbo met sterk team én Vanmarcke naar Gold Race

Zondag staat één van de belangrijkste dagen van het jaar op het programma voor Lotto NL-Jumbo. In eigen land wil de Nederlandse ploeg graag uitpakken in de Amstel Gold Race.

"Wij hebben geen echte topfavoriet in ons team, maar we zijn in de breedte sterk en als ploeg zeer gemotiveerd voor de Gold Race", zegt ploegleider Merijn Zeeman. "Robert Gesink, Sep Vanmarcke, Wilco Kelderman en Paul Martens moeten vanaf de Kruisberg goed in de koers zitten, zodat ze zich op de finale kunnen richten. Paul Martens zal zich al voor de finale moeten tonen."

Gesink wil resultaat

Robert Gesink reed zeker niet slecht in het Baskenland, dus hij moet één van de speerpunten worden. "Robert wil de komende jaren graag nog een aantal mooie resultaten behalen", zegt Zeeman. "Hij richt zich dit jaar vooral op eendagskoersen en etappes in de grotere rondes. We zijn benieuwd welk niveau hij zondag zal halen."

De acht namen van Lotto NL-Jumbo: Enrico Battaglin, Robert Gesink, Wilco Kelderman, Bert-Jan Lindeman, Paul Martens, Mike Teunissen, Maarten Tjallingii en Sep Vanmarcke

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

27/02/2021 Omloop het Nieuwsblad
28/02/2021 Kuurne-Brussel-Kuurne
06/03/2021 Strade Bianche
07/03/2021 Paris-Nice
10/03/2021 - 16/03/2021 Tirreno-Adriatico

Nieuwste reacties