Vannieuwkerke en Nys geven hints over toekomst Vanmarcke: "TREKt er al iemand aan je mouw?" en "Ik heb nog een TREK in de garage staan"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Vannieuwkerke en Nys geven hints over toekomst Vanmarcke: "TREKt er al iemand aan je mouw?" en "Ik heb nog een TREK in de garage staan"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Voor welke ploeg gaat Sep Vanmarcke volgend jaar koersen? De kopman van Lotto-Jumbo reed een sterk voorjaar en bezorgde zichzelf zo een sterke positie op de markt. Ruim zes ploegen staan voor onze landgenoot in de wachtrij.

Uit Nederland sijpelden deze week berichten door dat Lotto-Jumbo de samenwerking met Vanmarcke wil stopzetten, maar dat ontkende de renner in kwestie met klem in Extra Time Koers. "Het feit is dat de ploeg niet van me af wil. De manager stuurde me dat de berichten in de pers niet klopten. We gaan praten om verder te gaan."

"TREKt er al iemand aan je mouw?", pikte Karl Vannieuwkerke met een kwinkslag in. "Trek zou een ideale ploeg zijn. Cancellara gaat daar weg. Vanmarcke, Theuns en Stuyven is een fantastisch Vlaams trio voor onze koersen te rijden. Ik zou zeggen bij Trek: doe er nog 500.000 euro bij en het is in orde."

Ik wil graag met mijn broer Ken blijven werken, dat is een vereiste

Sep Vanmarcke

"Ik heb met mijn manager afgesproken pas na het voorjaar over de toekomst te praten", aldus Vanmarcke. "Hij is met enkele ploegen misschien al voorbesprekingen aan het voeren. Ik wil graag met mijn eigen trainers, waaronder mijn broer Ken blijven werken, dat is een vereiste."

"Ik heb nog een Trek in de garage staan", deed ook Sven Nys er nog een schepje bovenop. "Met enkel een fiets kom je er niet vanaf", kon Vanmarcke wel lachen met de hint van de voormalige veldrijder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties