Ongeschoren benen, 'Allez Eddy' en een speelgoedauto van 1.000 euro: de fratsen van Peter Sagan dit voorjaar!

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Ongeschoren benen, 'Allez Eddy' en een speelgoedauto van 1.000 euro: de fratsen van Peter Sagan dit voorjaar!
Foto: © photonews

Het peloton nam woensdag voor even afscheid van de kasseien en zet koers richting Ardennen. Met het einde van de Vlaamse klassiekers zien we ook showman Peter Sagen even niet meer aan het werk.

Van de Omloop tot Parijs-Roubaix. In elke wedstrijd showde Sagan zijn regenboogtrui en lang niet alleen met zijn prestaties. Elke keer weer wist de Slovaak op een andere manier de aandacht te trekken. Bij bundelden de opmerkelijkste fratsen van de wereldkampioen.

Met ongeschoren benen het seizoen openen in de Tour van San Luis (Argentinië)

Het haar op zijn benen laten staan, maar wel zijn lange manen kortwieken. Of toch niet?

In de E3-Prijs doodleuk de microfoon van Michel Wuyts afsnoepen en zijn collega's van Tinkoff aan het publiek voorstellen.

Later op de dag voor de achtste keer een tweede plaats boeken en de vreugdetaferelen bij winnaar Michal Kwiatkowski niet meer willen aanzien.

Twee dagen later (uit berusting?) tien minuten voor de start van Gent-Wevelgem nog rustig een koffietje drinken. Enkele uren later zou hij dan toch de ban breken.

Ook op de fiets vindt hij nog de tijd om even in de bil van Fabian Cancellara te pitsen. Bloemenmeisje Maya was deze keer niet in de buurt.

De Ronde van Vlaanderen werd zijn hoogtepunt van het voorjaar. Nadat Sagan laatste medevluchter Vanmarcke afschudde, reed hij spelenderwijs naar de finish in Oudenaarde. Van vermoeidheid geen sprake. Onderweg riep hij zelfs een Eddy Merckx-lookalike toe met 'Allez Eddy'

Zijn zege in de Ronde van Vlaanderen vierde de Tinkoff-renner met een speelgoedautootje van ruim 1.000 euro. Niet veel later zou hij met zijn nieuwe tijdverdrijf al brokken maken.

Peter Sagan winds down between races

What does Peter Sagan do to wind down and relax after a well-deserved victory at Ronde van Vlaanderen?

Geplaatst door Tinkoff op dinsdag 5 april 2016

Het wielervoorjaar adieu zeggen met een fenomenaal staaltje balanceren op de glibberige stenen van Parijs-Roubaix

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties